Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Nyilatkozat a Sokszínűségről

A SOKSZÍNŰSÉGRE ÉPÜLŐ ÖTLETEK

A Swietelsky AG felismeri a társadalom egyre növekvő sokszínűségét, ahol élünk és üzleti tevékenységet folytatunk. Az ötletek sokszínűségre építünk, és tudjuk, hogy a különböző perspektívák segíthetnek abban, hogy megbirkózzunk a gyorsan változó világ kihívásaival.

Ennek feltétele, hogy munkatársaink nemre, vallásra, szexuális irányultságra, életkorra, etnikai hovatartozásra vagy fogyatékosságra való tekintet nélkül átfogó támogatásban részesüljenek, és hogy a személyes és szakmai potenciáljukat maradéktalanul kibontakoztathassák.

Egyértelműen elutasítjuk a diszkrimináció és a zaklatás minden formáját, és elkötelezettek vagyunk az átfogó, egymás iránti tisztelet kultúrája mellett. Az elkötelezett diverzitásmenedzsmentet stratégiai eszköznek tekintjük az építőipari tevékenységünk hosszú távú hatékonyságának növelése céljából.

Ezért arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy a sokszínűségre úgy tekintsenek, mint a versenyelőny megszerzésének lehetőségére, az empatikus munkakörnyezet ápolására és a befogadás céljainak megfelelő keretfeltételek megteremtésére.

Különösen a nőknek az építőipari munkafolyamatokban és az irányítási struktúrákban való támogatásában, de az idősebb munkavállalók igényeihez igazodó foglalkoztatásban, valamint a fiatalok képzésében is sürgős operatív igényeket és nem utolsó sorban különleges társadalmi felelősséget látunk.

A Swietelsky AG igazgatósága 2022 novemberében