Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Fenntarthatósági politikánk

Az építőipar természeténél fogva energia- és erőforrás-igényes iparág. A hatékony választ a természetvédelmi, újrahasznosítási és hulladékgazdálkodási koncepciók jelentik. A SWIETELSKY a projekt egésze során törekszik a kímélő eljárások és a környezetbarát berendezések használatának biztosítására.

Munkatársaink környezetvédelmi- és minőségtudatosságának folyamatos fejlesztése nagyon fontos számunkra. A siker kulcsát felelősségteljes gondolkodásukban és viselkedésükben látjuk, legértékesebb erőforrásaink pedig a munkatársaink. A döntések meghozatalakor figyelembe vesszük képességeiket, motivációjukat, egészségüket és biztonságukat. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az üzleti tevékenységünknek a környezetre és a társadalomra gyakorolt negatív hatásait csökkentsük, ugyanakkor a pozitív hatásokat erősítsük. Így teszünk eleget a nemzetközi építőipari konszernként ránk háruló felelősségnek. A következő elvet követjük: azonosítjuk a kockázatokat és döntő lépéseket teszünk, illetve elősegítjük a lehetőségek megteremtését.

Jelen Fenntarthatósági Jelentésünkből tudjon meg többet a SWIETELSKY fenntarthatósági politikájáról és a következő témakörökről:

  1. Fenntarthatósági menedzsment a SWIETELSKY vállalatnál, 52-55. oldal
  2. Fenntarthatósági stratégia, 56-57. oldal
  3. Stratégiai cselekvési területek, 58. oldal
  4. Sustainable Development Goals, 59-61. oldal
  5. Vállalatimázs, hozzáadottérték-jelentés, értéklánc, 62-65. oldal
Christian Wahlmüller, a fenntarthatósági menedzsment vezetője
„Eltökélt szándékunk, hogy a vállalatcsoporton belül előmozdítsuk az összes jelentős fenntarthatósági kérdést, illetve az átláthatóság és a hatékonyság szempontjából folyamatosan javítsuk a fenntarthatósági jelentéseket.”

Christian Wahlmüller, a fenntarthatósági menedzsment vezetője

Kapcsolat