Swietelsky AG
Vissza

Építőipari Nívódíjat nyert a Békéscsabai Röplabda Akadémia Sportcsarnok

17.12.2021

Középület / Sport és szabadidős kategóriában nyerte el a díjat a Röplabda Akadémia.

 

Idén 21. alkalommal hirdette meg az Építőipari Nívódíj pályázati felhívását az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA). A korábbiakhoz hasonlóan több kategória pályaműveit várták a szervezők, melyeket a Bíráló Bizottság a benyújtott dokumentációk, illetve helyszíni bejárások alapján bírált és értékelt.

 

A Modern Városok Program keretén megvalósuló Akadémiában sikeresen megszervezhető a térség röplabda utánpótlásképzése. Az épület a térelválasztási lehetőségnek köszönhetően egyszerre három szabványméretű, hitelesített röplabdapályával rendelkezik. A kötelező öltözőkön és szertárakon túl létesült sportorvosi szoba, saját konditerem, továbbá kis- és nagycsoportos foglalkozásokra is alkalmas termek. A nézőtéren 180 ülőhely és 60 állóhely található. A terek a nemzetközi szintű versenyek rendezési követelményeinek megfelelően kerültek kialakításra, különböző anyagok, színek és struktúrák alkalmazásával modern, letisztult homlokzatú csarnok került kialakításra.
A díjakat az ÉVOSZ (Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetége) ünnepi évzáró közgyűlésén, csütörtök délelőtt adták át. 

 

Az Akadémia kivitelezését a Magas-és speciális Mélyépítési Üzletág Kelet-magyarországi Területi Igazgatósága végezte Molnár Ferenc projektvezető irányításával. A díjat Előhegyi Tamás területi igazgató vette át.

 

Gratulálunk a kivitelező csapatnak!