Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Fenntarthatósági politikánk

Az építőipar természeténél fogva energia- és erőforrás-igényes iparág. A hatékony választ a természetvédelmi, újrahasznosítási és hulladékgazdálkodási koncepciók jelentik. A SWIETELSKY a projekt egésze során törekszik a kímélő eljárások és a környezetbarát berendezések használatának biztosítására.

Munkatársaink környezetvédelmi- és minőségtudatosságának folyamatos fejlesztése nagyon fontos számunkra. A siker kulcsát felelősségteljes gondolkodásukban és viselkedésükben látjuk, legértékesebb erőforrásaink pedig a munkatársaink. A döntések meghozatalakor figyelembe vesszük képességeiket, motivációjukat, egészségüket és biztonságukat. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az üzleti tevékenységünknek a környezetre és a társadalomra gyakorolt negatív hatásait csökkentsük, ugyanakkor a pozitív hatásokat erősítsük. Így teszünk eleget a nemzetközi építőipari konszernként ránk háruló felelősségnek. A következő elvet követjük: azonosítjuk a kockázatokat és döntő lépéseket teszünk, illetve elősegítjük a lehetőségek megteremtését.

Fenntarthatósági jelentésünkből tudjon meg többet a SWIETELSKY fenntarthatósági politikájáról és a következő kérdésekről

  1. Szervezeti integráció, 48., 49. oldal
  2. Párbeszéd az érdekelt felekkel, 49., 50. oldal
  3. Lényegességi elemzés, 50–52. oldal
  4. Fenntartható fejlesztési célok, 52. oldal
Manuel Dinghofer, MSc, az interdiszciplináris fenntarthatósági csoport vezetője
„Célunk, hogy előmozdítsuk a vállalatcsoport valamennyi fenntarthatósági kérdését, és az átláthatóság és hatékonyság szempontjából folyamatosan javítsuk a fenntarthatósági jelentéstételt.”

Manuel Dinghofer, MSc, az interdiszciplináris fenntarthatósági csoport vezetője